Iahnie de fasole

de Adi75 in Mancaruri de legume, 16 Feb 2014 | 5216 vizualizari

 

Fac aceasta reteta cand sunt in criza de timp , rapida , buna si satioasa .

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de fasole (425 ml fiecare)
  • 500 g carnati afumati
  • 200 g costita afumata
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • o crenguta cimbru uscat
  • 3 foi de dafin
  • ulei
  • sare , piper , boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se pune putin ulei intr- o cratita in care calim putin carnatii si costita deja portionata, apoi adaugam morcovii, ceapa taiata cubulete se lasa la se caleasca putin, punem piperul si boiaua de ardei dulce, apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute. Adaugam si fasolea scursa de apa, adaugam sucul de rosii, usturoiul taiat cubulete mici, foile de dafin si crenguta de cimbru, mai punem putina apa daca este nevoie, lasam sa mai fiarba 20 minute la foc mic . 

TIPS-URI

1

Pentru fatada pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si calesc putina ceapa din cele doua , mai adaug putina boia si piper , se pun peste fasole dupa ce am oprit focul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]