Iepure cu mirodenii

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2014 | 3958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de iepure(spate,pulpe)
  • 1/2 l de vin alb
  • 250ml apa+apa pentru fiert
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de salvie
  • 2 frunze de davin
  • 4 catei deusturoi
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mirodenii:

Am spalat carne bine,am pus-o intr-un bol mare,in care am adaugat toate mirodeniile,si usuroiul curatat si taiat in doua,in afara de ulei de masline,am pus si vinul si apa,am mestecat bine si am lasat la rece,acoperit cu o pelicula,timp de doua ore.Puteti sa lasati si o noapte.

Intr-o tigaie am incins uleiul,am pus carnea si am prajit-o bine pe toate partile,la foc rapid.Am pus apa cat cuprinde si am lasat sa fiarba circa 2 ore la foc mic,intorcand din cand in cand.

Practic trebuie sa stea la foc pana scade toata apa,daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata verde,sau cu mujdei de usturoi si mamaliguta....sau o garnitura de cartofii....in fine....fiecare cum vrea si cum ii place!!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumeri