Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 22428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure(care a stat minim 48 ore la marinat in vin rosu demisec,cu felii de morcov,ceapa ,usturoi,dafin,boabe de piper si mustar)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 500ml supa de legume
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli maruntit(uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure inabusit cu usturoi:

se pune iepurele sa se rumeneasca in ulei incins intr-un tuci sau o cratita cu fund gros.se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc mic acoperit cu un capac pana se patrunde bine.usturoiul se curata,se zdrobeste si se freaca cu sare apoi se adauga peste iepure impreuna cu cimbrul si piper dupa gust.

se lasa pe foc inca 10 minute apoi se serveste presarat cu chilli,alaturi de mamaliguta si muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure inabusit cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

vero_closca 1

08.01.2011, 08:47

va multumesc ca nu m-ati uitat!

Cris2711 1

08.01.2011, 10:27

exceptionala ideea ta si noi gatim iepuras tot mereu

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui