Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 22276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure(care a stat minim 48 ore la marinat in vin rosu demisec,cu felii de morcov,ceapa ,usturoi,dafin,boabe de piper si mustar)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 500ml supa de legume
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli maruntit(uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure inabusit cu usturoi:

se pune iepurele sa se rumeneasca in ulei incins intr-un tuci sau o cratita cu fund gros.se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc mic acoperit cu un capac pana se patrunde bine.usturoiul se curata,se zdrobeste si se freaca cu sare apoi se adauga peste iepure impreuna cu cimbrul si piper dupa gust.

se lasa pe foc inca 10 minute apoi se serveste presarat cu chilli,alaturi de mamaliguta si muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure inabusit cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure umplut, servit cu sos