Iepure la cuptor cu vin

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 30963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sare
  • rozmarin
  • vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu vin:

Se spala si se portioneaza iepurele,se sareaza si se presara rozmarin,intr-o tava se pune ulei de masline extravirgin,apoi se pune iepurele si 2-3 catei de usturoi in coaja,1-2 cana de apa si se da la cuptor.Cand e aproape gata se toarna peste iepure o cana de vin rosu si se mai lasa putin sa patrunda,sa se infragezeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 16:56

exact,a fugit dupa salata

andreea_angelo 1

29.11.2012, 21:14

Ligia Bxl 1

30.11.2012, 11:14

andreea multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată