Impletitura cu nutella si rahat

de pity19 in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 3922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina ,
  • 150 gr unt ,
  • 2 lg zahar ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • esenta de rom ,
  • 15 gr drojdie ,
  • un praf de sare ,
  • rahat ,
  • nutella ,
  • galbenus ,
  • 2 lg lapte .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu nutella si rahat:

Adaugam faina intr-un castron, punem untul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom, drojdia dizolvata in 2 lg apa, praful de sare si amestecam pana devine un aluat nici prea tare dar nici prea moale. Lasam la odihnit aprox 45 minute la loc cald. Dupa ce a dospit, se da pe masa de lucru, se presara putina faina, intindem cu sucitorul foaie subtire, taiem 3 bucati egale ca pentru saratele, doar ca mai lungi si late

Umplem fiecare foaie cu nutella si rahat (eu am umplut o foaie cu nutella, una cu rahat si una cu nutella si rahat). Rotim fiecare foaie pentru a nu iesi umplutura, unim cele 3 foi rotite, facem un nod la inceputul fiecarei foi, le impreunam, impletim in 3 strans, ungem cu galbenus amestecat cu lapte.

Luam o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina. Dam la cuptorul preincalzit cca 30 de minute. Scoatem impletitura din cuptor, presaram cu zahar pudra, taiem impletitura uniform si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu nutella si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta de vanilie cu jeleu/pireu de capsuni