Inele de ceapa

de xana in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 10383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 60 gr faina
  • 60 gr amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 180 ml lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Cepele se taie in rondele care se dau cu putina sare.

Separam oul si albusul il batem spuma iar galbenusul il amestecam cu laptele si uleiul.

Faina o amestecam cu amidonul, sarea si praful de copt, apoi ii adaugam amestecul de galbenus si omogenizam bine. Adaugam si albusul batut si il incorporam cu ajutorul unei spatule, cu miscari de jos in sus. Trebuie sa aiba consistenta unul aluat de clatite mai gros si mai pufos.

Luam fiecare inel de ceapa, il trecem prin acest amestec si le prajim in ulei din abundenta.

Se scot pe servetele si se servesc cat inca sunt calde alaturi de un sos la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa (Onion rings) - Reteta video