Inghetata cu cocos

de mimmi in Dulciuri, 7 Iun 2011 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte batut,
  • 100 g cocos,
  • 4 galbenusuri,
  • 150 g zahar,,
  • 100 g smantana.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cocos:

Se incalzeste laptele batut fara sa fiarba.

Se adauga cocosul peste lapte si se face un piure.

Galbenusurile se bat spuma cu 10 g zahar.

Se adauga galbenusurile peste lapte si se amesteca incontinuu.

Compozitia se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Se adauga restul de zahar si se amesteca pana la dizolvare.

Se lasa la racit dupa care se adauga,amestecand usor smantana si totul se pune la frigider.

Se serveste asa simplu sau cu toppinguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parfait de nugat