Inghetata cu jeleu

de adry88 in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 3009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de tort gelee rosu
  • 200 ml sirop de capsuni
  • 4linguri zahar
  • 300 ml frisca
  • 200 g iaurt cu capsu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu jeleu:

Pregatim plicul de tort gelee confrom instructiunilor de pe plic numai ca vom folosi sirop de capsuni in loc de apa( pentru sirop am pus 300 g capsuni cu zahar peste noapte si siropul lasat l-am folosit)

Lasam sa se raceasca cateva secunde dupa care in forme de inghetata sau pahare  adaugam cu lingura,lasam formele un pic lasate pe o parte si lasam sa se inchege bine,

Intre timp mixam frisca cu zaharul,adaugam iaurtul (capsunele de la sirop daca dorim)amestecam bine si cu lingura adaugam compozitia in forme,

Dam la congelator cateva ore.se scoate inghetata din forme trecant formele pe sub un je t de apa calduta           

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu jeleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere "Bourdaloue"