Inghetata de capsuni

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 5187 vizualizari

 

Special pentru Dia. Trebuia sa ma onorez si eu candva de promisiunea facuta. Si trebuia neaparat s-o iau inaintea Elei. :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 320 ml lapte evaporat
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Capsunile spalate si curatate se paseaza in blender sau cu mixerul vertical.

In alt vas amestecam laptele condensat, laptele evaporat si frisca lichida.

Amestecam cele 2 compozitii si dam vasul la congelator pentru 1-2 ore, dupa care mai mixam o data compozitia (cu mixerul vertical) si dam din nou la congelator pentru alte 2 ore.

E atat de simplu de facut si atat de buna.

In plus, putem sa ne "jucam" cu cele 2 compozitii. Eu am pus in piureul de capsuni doar 350 g din compozitia de lapte, preferand sa fie putin mai acra (capsunile nu erau dulci), iar restul compozitiei am congelat-o ca atare, obtinand astfel 2 feluri de inghetata. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]