Inghetata de capsuni

de MotanLaOale in Dulciuri, 17 Iun 2011 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 500ml lapte
  • 250ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Budinca se prepara cu laptele conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Ca sa nu faca crusta se pune folie chiar pe suprafata cremei si se lasa pana la racire.

Capsunile se spala si se curata de codite si se mixeaza cu zaharul bine bine.

Frisca se bate bine bine pana devine tare.

Se amesteca toate cele trei componente bine bine si se introduce in congelator asa cu castronul.

Dupa 90 de minute se scoate din congelator, se amesteca cu lingura bine si se baga la loc.

Se repeta operatia de 3-4 ori pentru a fi inghetata cremoasa si sa nu faca ace.

Se pune in caserole si se lasa in congelator pana a doua zi.

Se pune in boluri si se orneaza dupa gust sau chef.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman