Inghetata de capsuni

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2013 | 3695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 3 albusuri
  • 100 g zahar
  • 400 g capsuni
  • zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam capsunile cat sa se sfarame o parte din ele si o parte sa ramana intregi. Albusurile le mixam cu zaharul si un praf de sare. Amestecam albusurile cu capsunile iar la sfarsit adaugam frisca. Mai mixam putin si adaugam cateva picaturi de zeama de lamaie pentru a nu face ace. Dam la congelator 3-4 ore, dar mai amestecam in timp de vreo 2-3 ori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni