Inghetata de capsuni cu iaurt

de Criss in Dulciuri, 11 Iun 2013 | 5417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500 g capsuni
  • 300 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt gras
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni cu iaurt:

Capsunile se curata si se spala, apoi se pun in blender impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza pana se fac piure.

Frisca se bate spuma, se adauga iaurtul si piureul de capsuni, se pune tot amestecul intr-un vas si se lasa la congelator minim 3 ore.

Din ora in ora e indicat sa spargem acele de gheata formate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni