Inghetata de cirese amare

de ralu_ca in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 8023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron cirese amare fara samburi ( approx 300 g )
  • 500 g frisca
  • 2 oua
  • jumatete baton vanilie
  • 250 g zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cirese amare:

Intr-un vas am pus ouale impreuna cu 150 gr zahar si jumatate de baton de vanilie si l-am pus pe foc amestecand continuu pana incepe sa se spumeze. Se da deoparte la racorit. Separat ciresele cu zaharul se fierb in doua trei clocote. Dupa ce s-au racit cele doua compozitii de ou si cirese le amestecam cu frisca batuta. Se pun in vase mici de plastic sau, in cazul meu, intr-un vas de yena si introducem la congelator pentru cateva ore.

O inghetata deliciosa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]