Inimioara cu ananas

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Mai 2010 | 3659 vizualizari

 

in sfrasit am gasit forma de inimioara si am trecut la atac :))

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • sucul de la o portocala
  • esenta de vanilie
  • un plic crema de vanilie la rece
  • 250 ml lapte rece
  • un compot de ananas
  • un plic jeleu rosu
  • frisca pt ornat
  • ornametnte de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioara cu ananas:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul faina si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia, punem compozitia rezultata in tava si dam la cuptor pt cca 30 min, verificam din cand in cand facand testul cu scobitoarea.

Pregatim crema la rece conform instructiunilor de pe pachet.

Dupa ce am scos blatul de la cuptor si l-am lasat sa se racoreasca, il taiem in 2, il insiropam bine cu zeama de la compot si vom pune un strat de crema, unul de ananas si un alt strat de crema, peste care punem celalat blat, il insiropam si pe acesta si mai pastram crema sa punem un strat si pe blatul de deasupra, peste care vom pune jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet.

Ornam cu frisca dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioara cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 20:15

ms susu

epurasha2bb 1

06.05.2010, 19:41

ce dragalas e !foarte bun si frumos!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:04

ms mariana, trebuia sa-mi iau forma asta de inimioara, ca ma inebuserati toate pe aici si eu innebuneam pe toata lumea ca vr forma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine