Inimioare cu caise

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 28 Iun 2010 | 4615 vizualizari

 

azi am vrut sa stau cuminte si sa nu mai intru in bucatarie, dar ce sa te faci cu fetele astea de pe bucataras care imi fac mereu pofta cu cate ceva :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • un cubulet de unt
  • 1 iaurt cremoso
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • caise
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu caise:

Batem ouale intregi cu praful se sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, untul la temperatura camerei, iaurtul, faina, praful de copt si esenta de vanilie, mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia astfel rezultata o punem in forme de briose, unse cu ulei si tapetate cu faina.

Le dam la cuptor pentru cca 15 minute, la foc mediu.

Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se racoreasca si cu ajutorul unui cutit le desprindem de pe margini si le scoatem din forme.

Deasupra punem putina nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]