Inimioare cu ciocolata

de cristina1985 in Torturi, 20 Feb 2016 | 3348 vizualizari

 

Blatul este de fapt, o negresa dupa reteta de mai jos. Eu am pus mai putin zahar.
http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-ciocolata-in-10-minute-63630.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 210 gr faina
  • 40 gr cacao
  • 120 gr zahar
  • 10 gr (un plic)praf de copt
  • 300 ml apa minerala
  • esenta rom
  • esenta vanilie
  • coaja portocala
  • coaja lamaie
  • 1/2 bol nuca (bol de supa)
  • un praf sare
  • Crema1:
  • 200 gr unt
  • 6 lg frisca lichida
  • esenta rom
  • 200 gr ciocolata alba
  • Crema 2:
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciocolata:

Blat: Nuca se macina si se amesteca cu celelalte ingrediente uscate. Apoi se pun si restul ingredientelor, pe rand.Se pune aluatul, intr-o tava mare de cuptor si se tine 40 minute.

Crema1: Se topeste ciocolala alba in 6 lg frisca lichida.Apoi se lasa la racit. Cand e calduta , se adauga untul si esenta de rom. Daca vi se taie crema, amestecati-o cu telul pana isi revine.

Crema2: Se topeste ciocolata amaruie pe aburi. Se lasa la racit, apoi se adauga untul.

 Resturile de aluat se  mananca cu restul de crema Vor fi cam trei boluri.

TIPS-URI

1

Se poate manca cu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.02.2016, 12:08

cristina1985 1

23.02.2016, 15:35

Pentru inimioare , desenati pe o hartie de copt o inima si decupati-o.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort fin cu nuca si smantana