Întinsoare Bistrițană

de lili in Porc, 27 Mar 2015 | 6517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de: 
  • 300 gr carne de porc
  • 2- 3 cîrnaciori
  • o ceapa mare
  • o lingura de untura
  • 2 linguri brânză de oaie
  • o lingura faina de mălai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Întinsoare Bistrițană:

Mod de preparare:

Se taie ceapa cubuleţe şi se înăbuşă în untură. Se taie cubuleţe mici muşchiul de porc şi cîrnăciorii şi se pun peste ceapă, la călit pentru două minute, după care se adaugă o cană de apă şi se lasă la fiert. După ce a fiert   completăm cu putină apa, adaugăm faina de mălai si lasam să mai dea cateva clocote. La final  se pune brînza de oaie fărîmiţată, se amestecă şi se dă deoparte.

Va doresc poftă buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Întinsoare Bistrițană" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

27.03.2015, 15:38

miki_a 1

28.03.2015, 12:13

Bun!

AdinaMatei 1

29.09.2015, 20:02

de preferat ar fi carnatii aia buni din bistrita facuti acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor