Întinsoare Bistrițană

de lili in Porc, 27 Mar 2015 | 6667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de: 
  • 300 gr carne de porc
  • 2- 3 cîrnaciori
  • o ceapa mare
  • o lingura de untura
  • 2 linguri brânză de oaie
  • o lingura faina de mălai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Întinsoare Bistrițană:

Mod de preparare:

Se taie ceapa cubuleţe şi se înăbuşă în untură. Se taie cubuleţe mici muşchiul de porc şi cîrnăciorii şi se pun peste ceapă, la călit pentru două minute, după care se adaugă o cană de apă şi se lasă la fiert. După ce a fiert   completăm cu putină apa, adaugăm faina de mălai si lasam să mai dea cateva clocote. La final  se pune brînza de oaie fărîmiţată, se amestecă şi se dă deoparte.

Va doresc poftă buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Întinsoare Bistrițană" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume