Jeleu de portocala

de Renataedina in Dulciuri, 26 Aug 2016 | 5694 vizualizari

 

Jeleuri sanatoase pentru toate familia

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocala
  • 30 gr gelatina
  • optional o lingura de miere sau zahar ( eu am facut fara)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de portocala:

Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita.

Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere.

Se toarna in forme de silicon, se lasa la racit si se pune in frigider pana cand se intaresc (eu am lasat 2 ore).

 

TIPS-URI

1

Se poate face din fructe de sezon si cu alte forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si dulceata de caise