Jeleu de visine

de ionela84 in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 12315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sirop de visine sau compot de visine
  • aproximativ 1 1\2 plic de gelatina
  • frisca pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de visine:

Gelatina se pune pe bain- marine impreuna cu 200 g de sirop si se amesteca pana se topeste.

Se adauga apoi in restul de sirop si se pune la rece pana se incheaga.

TIPS-URI

1

In jeleu mai puteti pune si cateva visine din dulceata sau din compot dar fara samburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]