Jumari de casa

de 28_andreea in Porc, 16 Feb 2014 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg slanina de porc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de casa:

Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :))  ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare de lemn pana sunt gata rumenite si ca sa nu se prinda de fund. Cand sunt gata jumarile se scot intr-o strecuatoare cu o spumiera ca sa se scurga untura. Dupa ce s-au scurs se rastoarna intr-un castron si se presara sare.....si gata jumarile numai bune de mancat cu ceapa rosie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu jumări