Jumeri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2014 | 3670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de slanina de topit cu putina carne pe ia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumeri:

Slanina o curatam de sorlic si o taiem bucati potrivite.Intr-o cratita cu fundul gros(scuze exprimarea) punem slanina taiata bucati si cu o lingura amestecam tot timpul ca sa nu se prinda de oala,presaram cate o mana de sare si lasam sa se topeasca.Cand s-a topit slanina raman jumerile pe care le luam cu o paleta si unsoarea o lasam putin sa se raceasca si o punem in borcane.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumeri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumeri