Kinder Milch Schnitte

de Miha in Prajituri, 30 Dec 2010 | 24648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 80 g zahar
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri gris macinat
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema:
  • 200 g lapte condensat indulcit
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 6 g gelatina
  • 1 lingura cu varf de miere
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Milch Schnitte:

Blat:

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor. Se adauga laptele, apoi uleiul si mierea. Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri. Se coc doua foi (30x34 cm) in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins la 170 de grade pentru 12 minute, aproximativ. Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.

Crema:

Laptele condensat se amesteca cu 50 ml de lapte. Gelatina hidratata in 2 linguri de apa se dizolva in 50 ml lapte, pe foc foarte mic si se adauga in laptele condensat. Apoi mierea si vanilia. Se bate frisca apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina. Se lasa la frigider si cand se intareste putin,se pune pe primul blat si se acopera cu al doilea.

Se lasa la frigider 2-3 ore,apoi se taie cu multa usurinta.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si bezea