Lasagna cu mozzarella si vinete

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 vinete alungite
  • 500g mozzarella Cucina Granarolo
  • 500 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • 100 g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella si vinete:

Taiati vinetele in felii cu grosimea de 3-4 mm. Caliti-le in ulei pe ambele parti, scurgeti-le pe un prosop de hartie si apoi condimentati-le cu sare.Intr-o cratita amestecati sosul de rosii cu ulei de masline, sare, usturoi si fruze de busuioc. Puneti pe foc timp de 10 minute.Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent. Asezati in vas un strat de vinete, un strat de sos de rosii, un strat de mozzarella Granarolo, un strat de parmigiano reggiano Granarolo ras si cateva fruze de busuioc. Continuati sa suprapuneti straturi pana cand umpleti tava. Se coace la cuptor, la 190ºC timp de 40 de minute. Decorati cu cateva fruze de busuioc si serviti cald.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]