Lebar de casa

de Oana in Mezel de casa, 25 Dec 2009 | 80031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ficat de porc
  • 1 plaman de porc
  • 500 g slanina de porc
  • mat gros de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lebar de casa:

Organele se curata, se spala si se pun la fiert cu sare, boabe de piper si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Se toaca prin masina de tocat impreuna cu slanina cruda. Se framanta bine, se mai adauga sare dupa gust si piper macinat.

Matul se curata de grasime si se spala cu apa si otet. Se limpezeste bine, dupa care se umple cu compozitia de ficat. Matul se umple cu teava de carnati atasata la masina de tocat carne. Se umple mai lejer! Se leaga la capete, se pune la fiert in apa in care au fiert si organele si se inteapa din loc in loc cu un ac. Se fierbe la foc mic 15 minute. Se scoate pe o tava, se pune deasupra un fund de lemn iar deasupra o greutate ca sa se preseze. Se tine la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lebar de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slaninuta cu boia