Legume cu carnati

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 6 Apr 2014 | 3179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 3 dovlecei medii
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 gr masline verzi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 carnati
  • 1\2 pahar cu vin rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • salvie
  • rozmarin
  • oregano
  • 5 catei usturoi
  • 2 rosii in suc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnati:

Punem intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei,usturoiul curatat si lasat intreg,rozmarinul si piper.Cand usturoiul a prins culoare ,il eliminam.

Carnatii ii taiem rondele si ii punem in tigaie.Lasam sa se prajeasca putin si adaugam vinul.Lasam pana acesta se va evapora.

Cand carnatii s-au calit bine ii scoatem pe o farfurie si acoperim.

In tigaie mai adaugam putin ulei si punem cartofii curatati de coaja,spalati si taiati cuburi.Lasam putin sa se caleasca si adaugam putina apa.

Cand apa scade adaugam ceapa curatata,spalata tocata marunt,morcoii spalati si taiati rondele,dovleceii spalati si feliati rondele,ardeiul spalat si feliat fasii,maslinele si restul de condimente.Adaugam rosiile si sucul acestora.Lasam la foc mic pana ce sosul scade.

Daca este necesar adaugati ulei ca legumele sa se poata cali bine.

La urma adaugam carnatii la legume,patrunjelul spalat si tocat si lasam la foc potrivit pentru 5 minute.

Se serveste calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati