Legume la cuptor

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2010 | 28836 vizualizari

 

O mancare de post, sanatoasa si foarte usoara. Cateva legume aranjate frumos intr-o tava pot constitui cu succes o masa de seara rapida. Sau garnitura la o friptura, dupa caz...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 10-12 morcovi
  • 10-12 ciuperci champignon
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Legumele se spala si se curata de coaja. Dovleceii si vanata se taie rondele si se asaza impreuna cu toate legumele intr-o tava. Usturoiul se arunca peste legume cu tot cu coaja (are un gust nemaipomenit), se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade si se lasa max. 45 minute.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei