Legume la cuptor

de Panacris in Mancaruri de legume, 14 Mar 2011 | 5961 vizualizari

 

Dupa atatea retete cu carne, m/am gandit sa pun si una cu legume.

 

INGREDIENTE

  • vinete subitiri 4 bucati
  • ardei capia 4 bucati
  • rosii 4 bucati
  • dovlecei mici 4 bucati
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano sau cimbrisor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Vinetele se taie in doua, se dau cu sare, ulei de masline si se pun intr/o tava la cuptor. Dupa ce s/au copt, se curata de coaja si se lasa la scurs.

Se pregateste o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza fasiile de vinete, ardeii taiate fideluta, rosiile felii si doveleci feliati subtiri. Se stropeste cu ulei de masline, se presara sare si oregano sau cimbrisor. Se pune la cuptor cca. 15 minute la 200 grade.

Se serveste ca atare ca si salata sau ca si garnitura.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ardeii se pot coace, (nu am mai avut rabdare!!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu vinete si dovlecei