Legume la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 25 Mar 2010 | 4570 vizualizari

 

O reteta care se adapteaza usor dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 fire uaturoi verde
  • sare piper
  • 2 linguri ulei de maslin
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Se curata dovlecelul, se spala si se feliaza pe lungime.1 cm grosime.

Se curata vanata se curata de coaja (1 cm. se curata, 1cm. se lasa), se taie pe lungime felii de 1 cm. grosime, se sareaza si se lasa 10 minute, dupa care se spala.

Rosiile si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se taie marunt.

Se ung vinetele si ardeiul cu ulei de masline, se aseaza in tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare felie se pun pe rand rosiile, ardeiul,usturoiul si patrunjel tocat.

Se da la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Se poate pune peste legume cascaval ras sau branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Sylvia 1

04.04.2010, 13:05

Hristos a Inviat Bunica

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:19

bunicutzo-pe unde esti?.Hristos a inviat!

adasev12 1

09.09.2010, 16:42

f bun si usor...perfect pt mine care incercs a renunt la carne...super retete...esti un bucatar excelent!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu bors