Legume la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 11017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • cateva bucatele brocoli
  • 1 telina mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cutie de porumb
  • 1 sfecla rosie
  • rozmarin proaspat
  • oregano uscat
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, catei de usturoi necuratati si zobiti, condimentam cu sare si piper din belsug. Turnam o cescuta de apa si alte doua linguri de ulei de masline.
Incercam sfecla din cuptor, aceasta este gata cand devine moale la apasare. Scoatem sfecla, o lasam sa se raceasca si introducem la cuptor legumele timp de 30 de minute.
Curatam apoi sfecla si o taiem bucatele mici, pe care le amestecam cu porumb. Condimentam cu sare si piper. Unele persoane fierb sfecla, insa eu consider ca este mai gustoasa cand este pregatita la cuptor.
Servim legumele alaturi de salata de sfecla si porumb. Este un preparat colorat si gustos pentru cei care prefera legumele. Pofta buna va urez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]