Legume masala

de ianculubita in Mancaruri de post, 8 Apr 2013 | 5413 vizualizari

 

Am facut o data pui masala,mi-a placut iar acum am eliminat carnea,am lasat doar legumele si a iesit excelent;incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura radacina de ghimbir ras
  • 1 ardei iute mic
  • seminte de coriandru pisate
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingura paprika
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 rosii
  • putin cimbrisor (cimbru)
  • sare
  • coriandru sau patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bulion
  • 2 ardei grasi colorati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume masala:

In cratita cu ulei calim ceapa taiata marunt sau pestisor, usturoiul pisat, ghimbir, ardeiul iute taiat de asemenea marunt, ardeiii grasi taiati julien, restul condimentelor, cartofii taiati in sferturi, rosiile cubulete, bulionul, 2-3cani cu apa, acoperim si lasam pe foc 30-40min; dupa acest timp, daca a scazut suficient si s-a format un sos gros, potrivim de gust si servim cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei kapia copt cu masline