Legume mediteraneene si snitzel crocant

de MyCookingLife in Pui, 1 Aug 2011 | 11850 vizualizari

 

Vara, cald, atmosfera boema cu gandul la vacanta, cine are chef sa stea in bucatarie sa pregatesca merinde complicate ce necesita mult timp? ... Insa, mereu se gaseste cate o alternativa la indemana oricui. Partea buna este ca, sunt extraordinare!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 3 rosii
  • 3 ardei grasi (de preferat rosii, pentru efectul vizual)
  • cam 8 felii de mozzarella
  • 3 linguri parmezan ras
  • 5 linguri pesmet
  • busuioc tocat marunt
  • ulei de masline
  • 1 pipept de pui, dezosat, taiat si batut cu ciocanul de snitele
  • faina
  • 2 oua
  • fulgi porumb sarati faramitati doar putin in mana (nu macinati)
  • praf de usturoi
  • putina boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mediteraneene si snitzel crocant:

Se feliaza legumele, cat mai subtire, apoi se sareaza. Se aseaza feliile de legume si mozzarela pe randuri, alternandu-le, intr-o tava unsa foarte bine cu ulei. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras, busuiocul si 2-3 linguri ulei. Se acopera legumele din tava cu acest amestec. Se dau la cuptor la foc potrivit, 45-50 minute, pana incep sa se stafideasca, iar pesmetul de deasupra sa se rumeneasca.

Snitelele se dau prin oul batut cu sare si piper, apoi prin faina, apoi din nou prin ou si la final prin fulgii de porumb amestecati cu praf de usturoi si boia. Se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mediteraneene si snitzel crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

naomy 1

02.08.2011, 19:38

espectacular maine o sa fac si eu ,prea bine arata felicitari

MyCookingLife 1

06.08.2011, 01:13

Ma bucur tare mult ca va place! Multumesc!

MyCookingLife 1

06.08.2011, 01:14

@naomy, spune-ne cum au iesit!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piure cu snitel de pui