Legume umplute cu carne

de Julie in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2011 | 5113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • 300 g carne tocata de porc sau de pasare,
  • 1 ceasca orez,
  • bulion,
  • 1 ceapa,
  • patrunjel,
  • 1 ou,
  •  sare, piper,
  • boia dulce,
  • boia iute.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute cu carne:

Legumele se spala, se taie fiecaruia capacul si se golesc de continut, cu ajutorul unei lingurite. Se presara cu sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Se adauga 1 lingura bulion, sare, piper si boia dupa gust. Se lasa amestecul sa se raceasaca si se adauga orezul, patrunjelul tocat marunt si oul.
Cu compozitia obtinuta se umplu legumele si se aseaza intr-o tava. Peste ele se toarna sosul format din 1/2 cana cu apa, 2 linguri bulion, sare si piper. Se da tava la cuptor pentru 30 minute.
Legumele umplute se pot servi ca atare sau stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]