Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 21 Dec 2018 | 3596 vizualizari

 

Spatzle sunt taitei germani. Eu i-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame bacon
  • 1 ceapa
  • 1 cub unt
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 500 grame linte bruna
  • 2 litri supa de vita (se poate obtine si din cub concentrat)
  • 1 frunza de dafin
  • sare, piper
  • 4 carnati proaspeti
  • putin zahar alb
  • patrunjel proaspat, tocat
  • putin otet din vin alb
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati:

Baconul se taie fasii, daca este nevoie si se prajeste in putin ulei pana devine crocant, intr-o cratita mare.

Intre timp, se toaca ceapa, prazul si morcovul.

Baconul se transfera pe o farfurie. In grasimea ramasa in cratita, se adauga ceapa se soteaza 5 minute, apoi se adauga morcovul, prazul si untul si se gatesc inca 5 minute. Se adauga supa, foaia de dafin, lintea, baconul, zahar sare si piper si se fierb 40 de minute la foc mediu. 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Carnatii se prajesc in putin ulei, pana devin crocanti, 8-12 minute. 

Se adauga patrunjelul si otetul peste linte si se mai lasa 4 minute. 

Se servesc pastele cu lintea si carnatii crocanti. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga