Lipie

de Irina in Piine, 23 Sep 2009 | 11562 vizualizari

 

I-a venit si ei randul, in sfarsit.

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 1 galbenus de ou(pentru uns lipiile)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie:

Masina de paine amesteca ingredientele. Se scoate aluatul si se imparte in doua. Se formeaza doua lipii, se asaza in tavile speciale si se ung cu ou. Urmeaza coptul si ... gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prescura reteta de paine folosita în cadrul ritualurilor liturgice