Lipii - surpriza

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 14 Feb 2013 | 9307 vizualizari

 

Sa preparam ceva rapid,gustos si satios!:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 6 lipii mici
  • 1 kg carne porc (pulpa sau spata)
  • ardei copti (6 bucati)
  • 4 rosii
  • cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper si cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii - surpriza:

Carnea o spalam bine,o stergem si o asezonam cu sare,piper si cimbru.Apoi o taiem in felii groase si o punem la rumenit, in unt,la foc mediu,intr-o tigaie antiaderenta acoperita cu capac.Se intoarce din cand in cand pana este gata. O scoatem pe un tocator si o feliem subtire. Peste ardeiul copt (eu am avut ardei copt si congelat de asta vara) am pus sare si un mujdei frecat  din usturoi zdrobit cu sare si zeama de lamaie. Legumele le-am spalat si le-am taiat in fasii,peste care am pus putina sare. Cascavalul l-am taiat sub forma de betisoare lungi. Repartizam aceste ingrediente pe lipii,le rulam si le fixam cu scobitori. Lipiile umplute se pun intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu,la cuptor preincalzit pentru 10 minute.   Serviti-le calde,sunt deosebite,o sa vedeti !
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii - surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

15.02.2013, 11:43

la favo

Lau 1

15.02.2013, 13:47

place

Toamna07 1

15.02.2013, 17:24

Ma inclin,multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foi de cartof, sunca si cascaval, la tigaie