Lucskos sau varza cu carne

de danakarin in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2013 | 3472 vizualizari

 

Asa simpla si nesofisticata cum e, este una din retetele mele preferate. Zilele trecute mi s-a facut dor ....si iata rezultatul. Eu prefer la aceasta rețeta varza de vara, care nu e așa indesata...greu de găsit acuma :-) aici am cumpărat ceva care se cheamă Spitzkohl...si se potriveste de minune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pulpa de porc taiata cubulete
  • o varza
  • 100 ml de smantana
  • o lingura de faina
  • o lingura de marar tocat
  • o lingurita de cinbru tocat
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos sau varza cu carne:

Am pus la fiert intr-oala incapatoare carnea in aprox 1, 5 l de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic. Am indepartat spuma ce s-a  format la fierbere. Cand a fiert carnea pe jumătate, am adaugat varza taiata bucati, si am mai pus apa, cat sa acopere varza. Am fiert totul impreuna pana s-a inmuiat varza, am adugat sare, marar si cinbru. Daca va deranjeaza frunzele puteti pune si o tulpina de marar uscata care o îndepărtați la sfârșit. Am amestecat o lingura de faina cu 100 g de smantana groasa si am mai dat un clocot.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos sau varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

31.10.2013, 12:59

buuun buuun !

MIUTA 1

31.10.2013, 15:30

danakarin 1

31.10.2013, 21:23

Dragillor si dragelor ! E o plăcere sa vii seara acasă si sa găsești așa multe comentarii draguțe.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]