Macaranosalata

de Doralinda in Farfalle, 24 Dec 2012 | 4286 vizualizari

 

E o reteta foarte usor de facut si o gustare foarte buna pe mesele de sarbatoare, si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fundite
  • 200 gr branza gouda
  • 200 gr branza milner ( e o branza de culoare galben inchis- portocaliu) mai dulce
  • 200 gr iaurt grecesc ( sau un iaurt mai gros)
  • 150 gr mazare
  • 200 gr jambon felii mai groase
  • 2-3 morcovi fierti
  • 150 gr porumb ( o cutie de porumb din comert)
  • 200 gr maioneza
  • 2 linguri mustar
  • ketchup cat sa coloreze compozitia in roz
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaranosalata:

Taiem branzeturile, jambonul si morcovii in cubulete mici, pastele sa fie fierte (nu prea mult) cu putina sare, apoi le strecuram si punem totul intr-un bol unde amestecam toate ingredientele, daca mai e nevoie, puteti sa mai adaugati iaurt si maioneza, important e sa fie aceiasi cantitate din amandoua! Se lasa putin la frigider si se serveste rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaranosalata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata italiana de paste cu rosii, masline si broccoli - Reteta simpla si delicioasa