Macaroane cu pesmet

de CameliaR in Dulciuri, 14 Oct 2015 | 9288 vizualizari

 

Aceste macaroane imi aduc aminte cu drag de copilarie. Imi aduc aminte de zilele geroase de iarna in care mama imi facea ca desert macaroane cu pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne(puteti sa folositi ce tip de paste doriti)
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • 2 linguri de zahar(daca vreti mai dulce mai adaugati zahar)
  • 50 g biscuiti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu pesmet:

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Eu nu am folosit pesmet cumparat. Am luat un pachet de biscuiti si am folosit 50 g de biscuiti.I-am sfaramat cu furculita.Am pus cele 4 linguri de ulei intr-o tigaie dam focul la minim iar dupa 1 minut am adaugat pesmetul.Dupa inca un 1 minut am adaugat zaharul. amestecam bine pana se caramelizeaza.Apoi adaugam in tigaie pastele dupa ce le-am scurs.Le mai lasam 1 minut si le luam de pe foc. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti sa puneti si un varf de scortisoara sau zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

CameliaR 1

14.10.2015, 22:37

MonaMimi cred ca ai o peoblema cu tastele. Eu nu am inteles ce ai vrut sa zici.

CameliaR 1

14.10.2015, 22:38

Multumesc bucatarasi pentru comentarii!

-Licurici- 1

17.10.2015, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi la lingura