Maccheroni cu ricotta

de - Andreea - in Paste, 28 Dec 2011 | 4494 vizualizari

 

o reteta de paste foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 200 gr ricotta
  • 1 lingura parmezan
  • 1 mana buna de spanac(chiar si congelat)
  • 1 pahar smintina
  • 25 gr unt
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ricotta:

Se spala spanacul, se opareste si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita ricotta, spanacul, parmezanul si putina sare. Cu o lingura de lemn se amesteca bine.

Separat in alta tigaie se topeste untul peste care se adauga compozitia de ricotta si se dilueaza cu smintina. Se amesteca totul foarte bine pina cind va arata ca o crema. Se ia de pe foc si se tine la cald.

Se pune o oala cu apa la foc. Se adauga sare si cind apa fierbe se adauga pastele care se lasa conform timpului indicat pe ambalaj.

Cind sunt gata se scot si se amesteca cu compozitia de ricotta adaugind putin piper.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]