Macrou afumat cu maioneza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 16792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti afumati (de preferinta macrou)
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe potrivite
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • masline pentru decor
  • sare (daca este nevoie)
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu maioneza:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se trec prin jet de apa rece si se curata. Taiem cartofii bucatele, nu prea marunte.

Pestele il curatam de piele si oase si il taiem bucatele.

Amestecam cartofii si pestele afumat impreuna cu ceapa curatata si taiata cat mai marunt.

Facem maioneza din 1 galbenus, mustarul si ulei si o adaugam peste salata. Amestecam bine si eventul mai adaugam sare. Gustati inainte pentru ca s-ar putea sa fie destul de sarat (pestele este sarat!)

Asezam pe platou si ornam cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf