Macrou in crusta de malai

de MotanLaOale in Peste, 13 Apr 2012 | 4757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in crusta de malai:

pestele se curata, se taie capul si se spala bine.

Se portioneaza si se presara cu sare.

Se lasa la scurs 15-20 minute.

Se tavalesc bucatile prin malai bine bine si se prajesc in ulei incins.

Se intoarce pe toate partile pana este facut si rumenit frumos.

Se serveste cu lamaie sau mujdei de usturoi si mamaliga.

Eu mamaliga nu am apucat sa fac.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]