Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 17 Apr 2019 | 4973 vizualizari

 

Ca un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Macroul este un peste accesibil, iar sosul de rosii cu masline, foarte gustos si potrivit pestelui in general.Am apelat la Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune si as vrea sa va spun cu mana pe inima, totul a fost gata in 10 minute. Perfect pentru pranz, mai ales cand nu vrei sa petreci ore gatind, dar si supraveghind mancarea.
Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »» http://bit.ly/2CJ6HRs

 

INGREDIENTE

  • 4 -5 buc macrou
  • sare
  • 50 gr masline kalamata
  • 100 gr rosii cherry
  • 400 ml passata rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • optional:
  • pudra de chilli
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.  

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry. Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute. Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.

Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

puteti alege si alt tip de peste, in functie de ce si cum va place. Mie personal, macroul mi se pare perfect cu acest tip de sos

2

preferabil sa folositi niste masline naturale, de calitate, sa fie gustoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune