Macrou la tigaie

de alilianaa in Peste, 5 Aug 2013 | 5682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins. 

Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei. 

Am servit cu mamaliguta si usturoi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ianculubita 1

06.08.2013, 07:39

Nici o masa fara peste
pe timpuri toata lumea radea de sloganul asta iar acum e cea mai sanatoasa mancare

Rocsi 1

06.08.2013, 11:33

nilgun 1

09.08.2013, 20:39

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit cu cartofi natur