Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde

de DinDragostePentruGatit in Pt salate, 17 Ian 2013 | 13056 vizualizari

COMENTARII (15)

Geanina87 1

17.01.2013, 13:03

interesant...nu am facut niciodata maioneza din oua intregi

diaconta 1

17.01.2013, 13:08

Am facut si nu sunt incantata decat de rapiditatea procedeului

- Andreea - 1

17.01.2013, 13:15

eu pun si mustar...

gaby_duceag 1

17.01.2013, 13:15

şi eu numai aşa o fac de vreo 2,3 ani

Rocsi 1

17.01.2013, 13:17

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:19

Eu o fac fără muștar, adaug la nevoie dacă este nevoie în preparatul ce-l gătesc.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:21

Iar Dia, presupun ca nu esti de acord cu ideea oului intreg, sa stii ca am incercat si cu ou fiert, mai moale ce-i drept.. și iese la fel de rapid, doar ca se modifica volumul de ulei.

diaconta 1

17.01.2013, 13:28

Zoia,nu e rea,e chiar mai light decat cea facuta din galbenus,dar nu e ceva sa zic ca-mi place foarte mult.
Am mai spus si la postarea Adrianei,am sa incerc sa fac in felul asta un sos de usturoi,adica pun ou,usturoi pisat,ulei siu putin iaurt la urma.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:50

Am inteles Dia.

Bya Ralu 1

17.01.2013, 13:54

cristeena20 1

17.01.2013, 14:11

si sotul meu face la fel , doar ca adauga putin otet sau suc de lamaie..e super bun

mamaieelena 1

17.01.2013, 14:51

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:43

interesant

Lau 1

17.01.2013, 17:10

Bunica 1

17.01.2013, 19:36

e bine de stiut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
1000 de insule