Malai macedonean

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 3753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 500 gr malai cu granulatie mica
  • 250 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr telemea rasa
  • 200 gr spanac congelat
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai macedonean:

Bateti ouale bine cu putina sare,apoi adaugati pe rand iaurtul,uleiul, spanacul usor decongelat ,telemeaua ,smantana malaiul ,faina  cernuta si praful de copt.Omogenizati bine compozitia ,apoi turnati-o intr-o tava unsa cu unt  si tapetata cu faina.
Coaceti-o la foc moderat pana se rumeneste frumos,apoi lasati-o sa se racoreasca si taiati-o in bucati potrivite.
Serviti cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai macedonean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:03

Teo 1

10.02.2015, 21:43

Sunt sigura ca e tare gustos!

cristeena20 1

13.02.2015, 12:44

mmmm..ce bun trebuie sa fie!!cu asa ingrediente...la favorit!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului