Mamaliga umpluta

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 4255 vizualizari

 

nu stiu cum sa o denumesc exact.e o reteta auzita si incercata.o recomand fiind foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata
  • 100 grame kaizer
  • 150 gr ciuperci
  • 200 ml smintina
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 250 gr malai
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa.

Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce apa de la ciuperci s-a evaporat si carnea e fiarta. Adaugam smantina si lasam inca 3-4 minute.

Intre timp preparam mamaliga punand malaiul in apa cu sare si lasand sa fiarba pana ce devine o compozitie consistenta.

Adaugam la mamaliga compozitia de carne si ciuperci. Amestecam bine si adaugam lingura de unt. Amestecam bine in continuare si lasam pana ce mamaliga prinde o crusta

Se serveste fierbinte sau e buna si rece taiata felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]