Mamaliguta cu rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 4561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • sare
  • apa
  • 1 cutie rosii cirio
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 100 g sunca
  • 100 g telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu rosii:

se face mamaliguta din apa,faina de malai si sare

se curata ceapa si se toaca marunt

se pune intr-o tigaie putin ulei, se adauga ceapa sa se caleasca putin, se adauga si restul ingredientelor. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna (cca 5-7 min)

se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se intinde jumatate din mamaliguta, se adauga compozitia de carne, se adauga si restul de mamaliguta, se rade branza deasupra sau se poate adauga oua deasupra

se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]