Mamaliguta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 5340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa, sare si malai pentru mamaliguta
  • 150 gr cascaval afumat Delaco
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 300 g branza de burduf
  • 300 gr carnati de casa
  • 200 gr kaizer afumat
  • 100 gr unt
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Incepem prin a pregati mamaliguta dupa cantitatile dorite. As recomanda ca aceasta sa fie mai moale si nu uscata prea mult. In paralel, prajim carnatii si kaizerul taiat in felii subtiri. Intr-o tava intinsa, asezam un strat de mamaliguta, cuburi de unt si cascaval ras, branza de burduf sfaramata si carnatii prajiti cu kaizerul afumat.

Asezam apoi cuiburi de mamaliguta din loc in loc, presaram restul de cascaval ramas si spargem cele 4 oua. Dam tava la cuptor pana ce ouale s-au copt suficient. Optional se mai presara putin cascavl, cand scoatem tava din cuptor. Se serveste calda,

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile difera in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi