Mancare cu marar

de Ancutsa in Porc, 26 Iul 2016 | 3804 vizualizari

 

Mancarea de vara preferata a parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc;
  • 6 legaturi mari cu marar;
  • Un manunchi de frunze de ceapa verde;
  • 1 ceapa uscata;
  • 3 linguri pasta de tomate;
  • 1 lingurita faina;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu marar:

Se rumeneste carnea taiata in bucatele in putin ulei incins, se acopera cu apa si cand scade apa, se completeaza. Se gateste astfel cam 30 de minute, pana cand carnea e bine facuta.

Se adauga ceapa tocata marunt, apoi si mararul taiat marunt si frunzele de ceapa taiate grosier. Se acopera cu apa si se se lasa sa fiarba inca 15 minute.

Se pregateste sosul din pasta de tomate desfacuta in putina apa si se ingroasa cu o lingurita de faina dizolvata in apa si pusa peste mancare prin strecuratoare pentru a nu lasa cocoloase. Se mai fierbe cateva minute pana incepe sa se ingroase (cam 5 minute).

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/mancare-cu-marar.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu vin si ovaz cu sos Amatriciana