Mancare de conopida

de MonicaGR in Mancaruri de post, 28 Sep 2021 | 5339 vizualizari

 

Delicioasa aceasta mancarica, potrivita pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 3 buc ceapa
  • 3 buc rosii
  • 2 lingurite bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 buc ardei kapia
  • 1 buc foi de dafin
  • praf de sare
  • praf de piper
  • praf de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Conopida se taie in buchetele si se opareste 5 minute in apa fierbinte cu un praf de sare.

Cepele se taie solzisori si se calesc in uleiul incins. Adaugam ardeiul kapia tocat marunt si amestecam.

Rosiile se rad si se pun peste legumele calite. Punem si bulionul si amestecam. 

Acum este randul condimentelor:adaugam sarea, piperul, frunza de dafin si busuiocul. Fierbem pentru 15 minute impreuna.

Asezam conopida intr-o tava sau intr-o cratita lata. Turnam sosul peste ea si dam la cuptor la 170°Ce pentru 20 de minute. La final presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post